• fresh tech

    FRESH TECH

    Vrei un website ieftin si profesionist? Fresh Tech ofera servicii de Web Design si Web Development. Asadar, scopul nostru este de a a-ti aduce nu numai eleganta si frumusete, ci si functionalitate si dinamism proiectului tau . ...

  • SPUNESITU

    Cele mai noi stiri si comentarii despre evenimente politice, economice, de societate, din educatie, cultura, sport si justitie. ...

  • Fundatia HORIA RUSU

    Organizatie neguvernamentala care sustine valorile capitalismului: libertate individuala ...

  • FIKAT.COM

    Numai iubitorilor de design PS, AI

joi, 3 februarie 2011

O noua zi, o noua descoperire - 100 de caini Husky MACELARITI

Vazusem acum cateva zile la TV aceasta stire oribila.
Cainii Husky au fost pana acum cateva zile "simbolul" Canadei in ochii turistilor veniti la Jocurile Olimpice de Iarna 2010 care au avut loc in orasul Whistler.

De ce am spus ca au fost ?


Pentru ca acesti caini au fost macelariti de compania Outdoor Adventures(canisa) care ii detinea si care ii folosea pentru a trage saniile turistilor. Evident ca dupa terminarea jocurilor olimpice acesti caini erau greu de intretinut si astfel nu mai era rentabila afacerea.

Aceasta canisa a fost adapostul zecilor de caini care au fost apoi omorati.


Toata povestea a fost dezvaluita dupa ce un angajat a inaintat un raport de activitate prin care cerea compensatii post-traumaticesi si care sustine ca a fost obligat sa eutanasieze 100 de caini Husky in mai putin de 2 zile.

WorkSafeBC spune ca acest angajat a primit compensatii in urma omorarii prin impuscare a cainilor, dar nu doreste sa dezvaluie identitatea managerului responsabil pentru aceasta actiune.

In aprilie 2010, angajatul a micsorat numarul de caini de la 300 la 100. In acest caz a fost contactat un alt veterinar care a refuzat sa eutanasieze animale sanatoase.

In acest raport, angajatul povesteste cum a fost nevoit sa impuste o parte din aceste animale iar altora sa le taie gatul.

Vizualizati documentul WorkSafeBc Review Decision

Oribil e putin spus.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu