• fresh tech

    FRESH TECH

    Vrei un website ieftin si profesionist? Fresh Tech ofera servicii de Web Design si Web Development. Asadar, scopul nostru este de a a-ti aduce nu numai eleganta si frumusete, ci si functionalitate si dinamism proiectului tau . ...

  • SPUNESITU

    Cele mai noi stiri si comentarii despre evenimente politice, economice, de societate, din educatie, cultura, sport si justitie. ...

  • Fundatia HORIA RUSU

    Organizatie neguvernamentala care sustine valorile capitalismului: libertate individuala ...

  • FIKAT.COM

    Numai iubitorilor de design PS, AI

sâmbătă, 11 iunie 2011

O noua zi, o noua descoperire - Prioritate pietonilor



In sfarsit am asistat la un moment in care prostia unui om este pedepsita.

Este vorba de trecerile de pietoni si de unii soferi 'sportivi' care nu valoareaza, ci mai mult de atat, incalca toate legile. Astazi eram in trecere pe bulevardul Chisinau . Un X5 rula cu mult peste limita legala, iar mai in fata lui se apropia o trecere de pietoni, pe care un barbat la vreo 50 de ani incerca sa o traverseze.

Deodata se aud scartaituri puternice de roti si vad cum se opreste masina chiar langa barbat.

Au loc schimburi de injuraturi si prezentari de degete mijlocii . Dupa ce a reusit barbatul sa treaca din fata masinii , X5-ul accelereaza si pleaca in tromba, lasand numai fum si miros de cauciuc frecat de asfalt.

La 2 secunde se aud sirenele unei masini de politie. X5-ul ramas prins in intersectia superaglomerata , permite agentului de politie sa il prinda.

In sfarsit am reusit sa vad o interventie reusita  si cu happy end, dar nu pentru sofer.

Sincer, si eu la fiecare trecere de pietoni pe care o trec chitai pana pe cealalta parte de frica faptului ca va veni un dement si imi va lua viata fara caeu sa pot spune ceva.

La cate cazuri de acest gen au fost si din pacate multe vieti au fost luate , ne e frica. Toti soferii scapa nu numai cu viata, ci si fara nici o pedeapsa. De geaba raman ei cu constiinta incarcata, asta daca chiar le pasa , cand tu mori intr-o secunda, sau poate ca mai rau , ramai sa te chinui toata viata prin spitale.

Categories: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu