• fresh tech

    FRESH TECH

    Vrei un website ieftin si profesionist? Fresh Tech ofera servicii de Web Design si Web Development. Asadar, scopul nostru este de a a-ti aduce nu numai eleganta si frumusete, ci si functionalitate si dinamism proiectului tau . ...

  • SPUNESITU

    Cele mai noi stiri si comentarii despre evenimente politice, economice, de societate, din educatie, cultura, sport si justitie. ...

  • Fundatia HORIA RUSU

    Organizatie neguvernamentala care sustine valorile capitalismului: libertate individuala ...

  • FIKAT.COM

    Numai iubitorilor de design PS, AI

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

O noua zi , o noua descoperire- Ştefane! Iţi construim cârciumă!


Bucurati-va cat mai puteti de frumusetile orasului Piatra Neamt pentru ca pe viitor se va schimba complet peisajul centrului istoric.

Consiliul Local a hotarat construirea unei bodegi , imi cer scuze „Unitatea de alimentaţie publică“ de 530 mp, exact langa zidul Curtii Domnesti la poalele Bisericii Sf. Ioan Domnesc, ctitorie a lui Stefan Cel Mare.





Dupa toate jignirile aduse strabunilor nostri, ce se vor intoarce in morminte pentru a doua oara , se va distruge si esentialul loc de relaxare al nemtenilor .

Semnati petitia : Nu vrem sa distrugeti singurul parc din Piatra Neamt

Exista un grup de initiativa in Piatra Neamt ( APEL- împotriva construirii de noi clădiri în centrul istoric al oraşului Piatra-Neamţ) ce incearca in fiecare an sa se impotriveasca proiectelor de reamenajare a centrului istoric si de extindere a sediului Primariei.

Din pacate se merge pe principiul influetelor si banilor.


Jos palaria in fata d-nului primar Gheorghe Stefan pentru ce a realizat sa faca in orasul nostru pana acum, insa domnule primar rusinica, rusinica:

"Primarul localităţii are, printre alte obligaţii, pe aceea de a cunoaşte monumentele istorice din localitatea sa şi de a se îngriji ca toţi cei direct sau indirect legaţi de monumentele istorice - de la proprietarul acestuia, poliţie, pompieri, membrii consiliului local, şi până la locuitorii şi vizitatorii localităţii să ştie care sunt monumentele istorice şi ce înseamnă protejarea lor."

Acesta este Parcul Tineretului:

acum multi ani.
iar asa arata acum:




Sursa fotografii: www.imagini.neamt.rowww.neamt.ro


Si  sa speram ca tot la fel va ramane.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu